Kurallar - Şikayet ve Öneriler Bölümü Kuralları | TurkOyuncu.com.tr | PVP Server Tanıtım
TurkOyuncu.Com.TR Knight Online PvP Server Tanıtımı
Türk Oyuncu Topluluğuna Hoş Geldin!

Maceraya Atılmak için Hemen Kayıt Ol!

Kayıt Ol

Kurallar Şikayet ve Öneriler Bölümü Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fortunate

Administrator

⚙️ Şikayet ve Öneriler Bölümü Kuralları​

Bu bölüm, TurkOyuncu topluluğun sesini duyurması, önerilerde bulunması ve rahatsızlık veren durumları yönetim ile paylaşması amacıyla oluşturulmuştur. Aşağıdaki kurallara uyulması, hem forumun düzeni hem de şikayet / öneri süreçlerinin sağlıklı işlemesi için önemlidir.

1. Amaç ve Kapsam​

• Bu bölüm, site içi sorunların, hizmetin iyileştirilmesine yönelik önerilerin ve kullanıcı deneyimini etkileyen problemlerin paylaşılması içindir.
  • Teknik aksaklıklar, kullanım zorlukları, sunucu tanıtımı sırasında yaşananlar vs. konular burada gündeme getirilebilir.

2. Uygun Konu Başlıkları​

• “Öneri: …” başlığıyla başlayan öneriler
  • “Şikayet: …” başlığıyla başlayan bildirimler (örneğin; site fonksiyonel hataları, reklam gösterimiyle ilgili sıkıntılar)
  • Hizmet kalitesi, örnek sunucu tanıtımları, rehberlerin eksikliği gibi yapıcı eleştiriler

3. Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler​

• Başlık net olmalı; örneğin “Rehberlerde kategori filtresi eksik” veya “Sunucu tanıtımında görsel yükleme sorunu” gibi.
  • Aynı şikayet / öneri daha önce yapılmışsa, tekrarlamamak adına arama yapın ve varsa ilgili konuya yorum ekleyin.

4. Dil ve Üslup​

• Şikayet ya da öneri sunarken saygılı ve yapıcı bir dil kullanın.
  • Küfür, hakaret, aşağılama veya saldırgan söylemler kesinlikle yasaktır.
  • Konuyu net şekilde açıklayın: Ne zaman oldu, hangi bölümde, hesapla mı alakalı, cihaz veya tarayıcı farkı var mı vb.

5. Gereksiz Paylaşımlardan Kaçının​

• Spam içerikler, konu dışı tanıtımlar, reklam amaçlı paylaşımlar bu bölümde uygun değildir.
  • Çok kısa ve açıklamadan yoksun “site çok yavaş”, “burada hata var” gibi paylaşımlar yerine, problemi detaylandırın.

6. Görsel / Ekran Görüntüleri Kullanımı​

• Sorun ya da öneriler daha iyi anlaşılması için ss (screenshot) veya video gibi görseller ile desteklenebilir; ancak özel bilgiler içermemelidir.
  • Görsel paylaşırken başkalarının kişisel ya da özel bilgileri belli olmasın.

7. Yönetim Tebrikleri & Cevap Beklentileri​

• Yönetim kullanıcıların şikayet / önerilerine olabildiğince hızlı yanıt vermeye çalışacaktır.
  • Bazı durumların çözümü zaman alabilir; takip etmek için konuya zaman içinde yorum eklenebilir.
  • Yönetim, önerilerin değerlendirilip edilemeyeceği konusunda geri bildirim verecektir.

8. Cezai Durumlar​

• Kurallara uymayan paylaşımlar silinebilir ya da düzenlenebilir.
  • Küfürlü, hakaret içeren veya spam niteliği taşıyan içerikler için uyarı verilecek, tekrarı halinde geçici veya kalıcı yasaklamalar uygulanabilir.
  • Aynı kullanıcı tarafından sürekli tekrar edilen şikayet/öneri tipleri, moderasyon tarafından birleşik bir şekilde ele alınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Home Register Log In